Zoeken naar zelf komen

Uw zoekactie voor zelf komen leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Tom 35 jaar Limburg - Leopoldsburg
Opzoek naar ervaren cuckold/trio koppel van +/- mijn leeftijd
Hey, ik stevig geschapen bull met hoog libido is op zoek naar een actief koppel voor cuckold of/en trio date. Ik hou van stevige porno actie met langdurige seks en meerdere keren achter elkaar klaar komen. Ook al ga ik goede babbel niet uit de weg, maar is niet de hoofddoelstelling waarvoor we afspreken. Ik zoek dus een ervaren koppel van mijn leeftijd, zij slet hij onderdanig. Veel kan niets moet, vrouw gericht dus geen bi date. Interesse stuur mij dan gerust een korte omschrijving, en foto in bijlage.  

Opzoek naar ervaren cuckold/trio koppel van +/- mijn leeftijd
Beffertje 53 jaar Antwerpen - Antwerpen
Bij welk koppel mag ik de vrouw komen klaarlikken?
Bij welk koppel mag ik de vrouw komen beffen en klaarlikken ? Of ergens outdoor of gewaagde plaats. Of zoeken een oraalslaafje voor trio Blond 1m72 73kg pik 15cm  
Dom 33 jaar Antwerpen - Boom
Cuck deluxe
Je vrouw is geheel de mijne. Ons plezier staat voorop. Of je mag kijken, beslissen we samen. Nadat ik je vrouw lekker heb volespoten. Mag je haar weer helemaal proper likken. Terwijl ze mij weer helemaal hard pijpt. Wie weet komen we beiden nog een tweede keer tot de sweet spot. Als alles juist voelt voor iedereen, kunnen we nog afronden met een DP.  

Cuck deluxe
Tom 31 jaar Antwerpen - Bornem
Spannende Oosterse nacht
Zon, warmte, goesting, pure lust, … Spreekt het jullie aan om elkaar naar zinderende hoogtepunten te brengen? Ik ben 31 jaar, hetero, slank gebouwd, verzorgd, niet-roker, sportief, open minded, respectvol, geduldig, vriendelijk, groter geschapen en een doener! Tijdens onze afspraak zet ik haar genot voorop. Dit alles is dus 100% vrouwgericht. We kiezen natuurlijk zelf hoe we dit inkleuren. Een massage, cuckold, met medeweten van, een saunabezoek of direct tussen de lakens kruipen, … Het kan allemaal zolang we het maar lekker vinden! Ik hou wel van beffen (mijn tong gebruiken in het algemeen) en passievol daten. Ik voel me bijzonder aangetrokken naar een naturel vrouw met roots buiten België. Ik hoop via deze weg zo iemand tegen te komen. leeftijd en gewicht is ondergeschikt. Als we gelijkgestemd zijn wordt de date sowieso zalig! Om die reden (voorlopig) geen foto van mij, inhoud primeert! Wil je die toch, dan krijg je die nadat je zelf eerst een mee opstuurt (dit mag onherkenbaar)  
gentle 25 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
gentle
verzorgde en sportieve jongeman is 24/7 geil en wilt jouw fantasie in vervulling laten komen. In het openbaar, een filmpje maken of gewoon eens een nacht met een jongeman spenderen, veel kan (wel 100% hetero). Vertel me jouw fantasie en wie weet komt hij vanavond al uit;) ook bereikbaar op snapchat: gentlemystery1  

gentle
Seppe 30 jaar Limburg - Lommel
Toekijken en haat dan zelf fvolspuiten
Ik zoek een koppel waar ik in de eerste plaats eens zou mogen toekijken. Ik mag meegenieten van het geile zicht en van haar genotskreunen. Wanneer ik zin heb om klaar te komen sta ik recht en maakt de man plaats voor mij. Ik mag kort een aantal keer in haar stoten tot mijn zaad in haar gelost wordt. Hierna maak ik terug plaats en doen jullie er mee wat jullie willen.  
Tist 46 jaar Oost-Vlaanderen - Stekene
Naakt slaafje
Hallo , Ik ben een sportieve onderdanige man. Ik wil graag bij jullie naakt komen dienen , jullie hoeven zelf niet naakt te zijn. Ik ben bi dus veel mogelijk.  
Bi-ontdekker 40 jaar Limburg - Lommel
Welk koppel wil me ontmaagden?
Tja, de titel zegt het al. Ik droom er al een tijdje van om een harde lul in me te voelen terwijl ik de vrouw aan het beffen ben. Ben verder een hele brave man. Slank, sportief en hoger opgeleid. Helaas kan ik in mijn eigen kringen deze wens niet bespreken. Vandaar de vraag op dit platform. Komen jullie uit de omgeving van Lommel, Valkenswaard enz, en kunnen jullie me helpen met deze wens dan zie ik jullie mail graag tegemoet. Hopelijk tot snel.  
Yoni 49 jaar West-Vlaanderen - De Haan
Voor deze avond 10/05
Deze avond wil ik wel eens een (bi) koppel verwennen in sauna Aquabella, de Haan. Welk koppel gaat ook? Graag verwen ik jullie eerst op de massagetafel om daarna naar een hoogtepunt te komen op ge gyne stoel. Zelf ben ik een vlotte, nette, niet roker, intiem geschoren, bi mag maar moet niet, respect vol en discreet, hygiënisch. Welk koppel heeft zin in een avondje fun? Bij reactie graag tel nummer zodat er vlot kan worden afgesproken. Andere voorstellen zijn ook welkom.  

Voor deze avond 10/05
joe 69 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
huishoudhulp
gepensioneerde alleenstaande man met veel vrije tijd biedt zich aan als huishoudhulp,kleine huishoudelijke taken bij koppel of bij een alleenstaande mevrouw,uren en dagen overeen te komen,wel binnen regio tienen,diest...  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10